Persberichten Invior

21-08-2014 Conflict Gaza

De Nederlandse regering moet zich hard maken voor sancties tegen Israël en zich meer richten op de belangen van Palestijnse burgers. Lokale PvdA'ers willen kritischere houding tegen Israël -Dat vinden lokale PvdA-politici, zo blijkt uit een peiling van NU.nl, uitgevoerd door onderzoeksbureau Overheid in Nederland.

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.