Persberichten Invior

11-02-2016 Raadsledenonderzoek over veiligheidsgevoel

Bijna 2.600 raadsleden reageerden op de enquête van Raadslid.Nu uitgevoerd door onderzoeksbureau Overheid in Nederland over de bejegening van raadsleden, het veiligheidsgevoel van inwoners en vragen over de opvang van vluchtelingen in hun gemeente.

De onderzoeksresultaten van het onderzoek 'Raadsleden over het veiligheidsgevoel van inwoners en raadsleden en opvang van vluchtelingen:

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.