Persberichten Invior

20-09-2013 Peiling VVD

20 september 2013
Peiling VVD / Nieuwe Liberale Partij in  Roermond 
De meerderheid van de VVD-stemmers zal, als nu gemeenteraadsverkiezingen in Roermond worden gehouden, stemmen op de nieuwe Liberale Partij van Jos van Rey. Dat blijkt uit een representatieve enquête, gehouden onder Roermondenaren door onderzoeksbureau OverheidinNederland.nl in opdracht van de Limburgse kranten. -Inwonerspanel 

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.