Persberichten Invior

21-07-2011 Onderzoeksresultaten van het Kompas

De onderzoeksresultaten van het Kompas voor samenwerking in Zuid-Limburg: 

21 juli 2011
De helft van alle gemeentebestuurders in Zuid-Limburg is niet op de hoogte van de plannen voor samenwerking die met name de economische positie van die regio moet versterken. Tevens is 16 procent van de gemeentebestuurders bereid tot samenwerking. -Overheidspanel

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.