Persberichten Invior

06-09-2012 MKB in Nederland

6 september 2012
Onderzoeksresultaten MKB in Nederland
Ruim de meerderheid (63%) van het Midden- en KleinBedrijf (MKB) in Nederland heeft weinig vertrouwen in de Haagse politiek. In de afgelopen tien jaar is bij 77% het vertrouwen in de politiek afgenomenHet minst vertrouwen is er in Tweede Kamerleden en leden van het Europees Parlement.   -Bedrijvenpanel

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.