Persberichten Invior

09-05-2012 CDA-Limburg onderzoek

9 mei 2012
De onderzoeksresultaten van het CDA-Limburg onderzoek:
 
CDA-bestuurders in Limburg zijn in overgrote meerderheid (79%) van mening dat de PVV de uitspraak van oud-PVV statenlid Cor Bosman over PvdA-Statenlid Öztürk graag onder de tafel had willen houden. 6% van de CDA-bestuurders denkt dat de PVV schoon schip wil maken om daarmee het voortbestaan van de partij te waarborgen.

De in de afgelopen weken gevoerde discussie over een mogelijke afsplitsing van het Limburgse CDA van het landelijk CDA heeft geen enkel draagvlak. 30% van de CDA bestuurders vindt dit een slecht idee en zelfs 62% een zeer slecht idee.   -Overheidspanel

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.