Persberichten Invior

19-12-2013 beboeting alcoholbezit 16- en 17-jarigen

19 december 2013

'Weinig gemeenten beboeten in januari openbaar alcoholbezit 16- en 17-jarigen'

In opdracht van NRC Handelsblad is een onderzoek onder alle burgemeesters uitgevoerd inzake de wijziging van de drank- en horecawet 2014. Eenderde van de burgemeesters deed mee aan het onderzoek (132 burgemeesters). -Overheidspanel 

Personen zoeken

Overheid in Nederland

Onderzoeks- en participatiebureau Invior, met de overheidsdatabase Overheid in Nederland, is sinds 2011 actief in onderzoeken onder gekozen en benoemde bestuurders in Nederland. Overheid in Nederland beheert daarvoor een databestand van alle gekozen en benoemde bestuurders van het kabinet, de Staten-Generaal, de Waterschappen, de provincies en de gemeenten. Ook beschikt Overheid in Nederland over een personenregister van leidinggevende ambtenaren bij de diverse overheden.

Onderzoeken overheid

Belevingsonderzoek Volksvertegenwoordigers In het kader van het programma ‘Aanzien van het politieke ambt’ wordt door een aantal partijen die vertegenwoordigd zijn in het ORDPA samen met het Ministerie van BZK een agenda voorbereid met concrete activiteiten die moeten bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het politieke ambt.