Overheid in Noord-Brabant

Waterschap Aa en Maas (Noord-Brabant)

Pagina 4 van 4 (33 resultaten)

Mevr. Francis van Zandbrink

Functie: Ab-lidPolitiek: Water Natuurlijk
Aantal zetels: 7
In dienst sinds: maart 2019 (2 maanden in dienst)

Mevr. Gäby Vereijken

Functie: Ab-lidPolitiek: PvdA
Aantal zetels: 3
In dienst sinds: maart 2019 (2 maanden in dienst)

Dhr. Lambert Verheijen

Functie: DijkgraafPolitiek: PvdAIn dienst sinds: januari 2005 (14 jaar, 5 maanden in dienst)
Toelichting: Bestuursperiode 2015-2019
Lambert Verheijen heeft in zijn portefeuille: Algemeen bestuurlijke en juridische zaken, Bestuurlijke coördinatie, Bestuurlijke organisatie en verkiezingen, Personeel en organisatie (incl. georganiseerd overleg), Bestuurlijke coördinatie planvorming: WBP, KRW, DHZ, Agrifood Capital, Deltaprogramma, Calamiteitencoördinatie, Repressieve handhaving (uitvoering), Concern control, Klachtenafhandeling, Communicatie en externe betrekkingen en Plannen van derden (strategisch).

Bestuursperiode 2009-2015
Lambert Verheijen heeft als portefeuille: Algemeen bestuurlijke aangelegenheden en juridische zaken, Bestuurlijke coördinatie, Bestuurlijke organisatie en verkiezingen, Personeel en organisatie (incl. georganiseerd overleg), Planvorming (Bestuurlijke coördinatie WBP/KRW), Calamiteitencoördinatie, Repressieve handhaving (feitelijke toepassing bestuurlijke sancties), klachtenafhandeling, communicatie, externe betrekkingen, plannen van derden en verantwoordelijk voor de Concern control in het waterschap Aa en Maas.
Werkzaamheden bij de Overheid:

 
Dijkgraaf Lambert Verheijen is voorzitter van het Algemeen Bestuur en het Dagelijks Bestuur van het waterschap Aa en Maas. De voorzitter dient de goede behartiging van de taken van het waterschap te bevorderen. Daarnaast vertegenwoordigt hij het waterschap in en buiten rechte en is hij op grond van de Waterschapswet bevoegd om bij omstandigheden waaronder de waterstaatkundige veiligheid ernstig gevaar loopt of dreigt te lopen alle maatregelen te treffen die noodzakelijk zijn om die veiligheid te waarborgen.
 
Lambert Verheijen (PvdA) is in 2014 genomineerd tot beste lokale bestuurder van Nederland.
     
1992 - 2005 Lambert Verheijen is PvdA-gedeputeerde, provincie Noord-Brabant
1987 - 1992 Lambert Verheijen is PvdA-lid van Provinciale Staten, provincie Noord-Brabant.